Kuolinpesän tai kodin irtaimiston realisointi

Autamme asiakasta irtaimiston myynnissä. Lajittelemme myytäväksi kelpaavat tavarat ja mahdollisesti kierrätykseen vietävät tavarat. Tarvittaessa kuljetamme myyntitavarat Vintikkiin, huolehdimme jopa loppusiivouksesta sopimuksen mukaan.

Myyntiin tulevat tavarat lajitellaan kahteen ryhmään. Niin sanotut arvotavarat luetteloidaan ja hinnoitellaan tarvittaessa yhdessä asiakkaan kanssa. Loput tavarat sijoitetaan hinnoittelun jälkeen kirpputorin myyntipöytiin. Näitä tavaroita ei luetteloida.¨Huolehdimme myyntipöydän siisteydessä ja täydennämme tavaraa sitä mukaan. Myynnin loppuvaiheessa teemme viimeistään alennusmyynnin, jolloin mahdollisimman monet tuotteet ovat löytäneet uuden omistajan.

Asunnon tyhjennyksen kustannukset riippuvat määrästä, sijainnista ja mahdollisesta kokonaissopimuksesta. Mahdolliset jäteaseman kustannukset veloitetaan asiakkaalta Napapiirin Residuum Oy:n hinnaston mukaan.

Myyntiprovisiomme vaihtelee tavarasta ja yllämainituista tekijöistä johtuen 35-50% saaduista myyntituloista (sis. alv 24%). Myyntitulojen tilitys tapahtuu sopimuksen mukaan, joko jaksoittain tai kerralla lopputilityksenä asiakkaan osoittamalle tilille.

JOS KIINNOSTUIT YLLÄMAINITUISTA PALVELUISTA, SOITA TAI TULE KÄYMÄÄN, NIIN KERROMME LISÄÄ. VOIMME MYÖS TULLA SOPIMUKSEN MUKAAN ASIAKKAAN LUOKSE.

Seppo Salo                                                   

0400 601 983