Tuo meille tavarat, niin me hoidamme loput

KIIREISEN KIRPPIS SILLOIN KUN EI OLE AIKAA HOIDELLA MYYNTIPÖYTÄÄ

Mikäli sinulla ei ole aikaa, tai mahdollisuutta hoitaa itse kirppispöytää, niin voimme tehdä puolestasi hinnoittelun, esillelaiton sekä pöydän siistimisen. Edellytyksenä että tavaraa on riittävästi, ja sillä on kysyntää. Palvelupöydän provisio on 50% myyntituloista (+5.- jätemaksu), ei muita kuluja.

Ota yhteyttä henkilökuntaamme ennen kuin tuot tavaraa myyntiin.

KIRPPISTAVAROIDEN PROVISIOMYYNTISÄÄNNÖT                   21.8.2017

  1. Myyntiin tuotavien tavaroiden määrä

Myytävien tavaroiden määrä tulisi olla vähintään 100 – 200 kappaletta, tai myyntiarvoltaan yli 150 euron arvosta. Pääsääntöisesti emme ota vaatteita, kenkiä provisiomyyntiin. Myyntitavaroiden tulee olla siistejä, puhtaita ja myyntiin yleisesti kelpaavia.

Näin voidaan varmistaa, että kumpikin osapuoli saa riittävän korvauksen, asiakas tavaroista, sekä Vintikki  tavaroiden hinnoittelu- ja esillelaittotyöstä.

  1. Tavaroiden esillelaitto, hinnoittelu ym. palvelu

Vintikki huolehtii tavaroiden esillelaitosta, sekä tarvittaessa hinnoittelee myyntiin tarkoitetut tavarat sopimuksen mukaan. Vintikki ei luetteloi erikseen mitä tavarat olivat, ja millä hinnalla ne myydään.

  1. Tavaroiden omistus ja sopiminen

Tavaroiden tulee olla asiakkaan omistamia, tai hänellä on valtuus sopia Vintikin kanssa ns. tavaroiden provisiomyyntisopimus. Vintikin edustajalla on oikeus purkaa sopimus mikäli myyntiin tuotu tavara ei vastaa kohdan 1 määritystä myyntiin tuotavista tavaroista.

  1. Sopimusaika ja tavaroiden toimittaminen

Myyntiaika on n. 2 viikkoa. Mahdollinen myyntiajan pidennys sovitaan aina Vintikin kanssa. Vintikki päättää milloin myytävien tavaroiden myyntiaika alkaa ja loppuu. Lisätäydennykset eivät ole mahdollisia ilman, että siitä on erikseen sovittu Vintikin edustajan kanssa.

  1. Myyntiprovision määräytyminen

Myyntiprovisiomme on  50% myyntituloista + 5€ jätemaksu korvaus, joka veloitetaan lopputilityksestä.

  1. Vastuu tavaroista ja sopimuksen purkaminen

Vintikki ei ole vastuussa myyntiin jätetyistä tavaroista, mutta pyrkii parhaalla mahdollisella tavalla huolehtimaan niistä.

Emme ota provisiomyyntiin tavaroita jotka asiakas haluaa välttämättä takaisin, jos osa niistä jää myymättä.

Vintikki pidättää oikeuden tarvittaessa purkaa kirpputoritavaroiden provisiomyyntisopimus ilman asiakkaan suostumusta. Sopimuksen purkaminen kesken myyntijakson ei oikeuta asiakasta erillisiin korvauksiin.

  1. Myyntitulojen tilittäminen

Myyntitulot tilitetään asiakkaalle myyntijakson jälkeen. Mikäli myyntijakso on pidempi kuin kaksi viikkoa, Vintikki tilittää myyntitulot sopimuksen mukaan.

Tilitykset suoritetaan pääsääntöisesti pankkitilityksenä asiakkaan ilmoittamalle tilille.