Uutta palvelua Vintikin kirppiksellä

Tavarasi myyntiin kirpputorille ilman kuluja! 

Jos olet kiireinen eikä sinulla ole aikaa "juosta" kirppikselle siistimässä myyntipöytää, niin voit sopia kanssamme ns. provikkapöytäsopimuksen. Toimitat vain myytävät kirppistavarat meille Vintikkiin. Huolehdimme puolestasi hinnoittelun, esillelaiton ja pöydän siistimisen. Sinulta ei peritä mitään kuluja. Saadut myyntitulot jaetaan sopimuksen mukaan. Ei mitään riskiä ja vain tavaroiden kerääminen, tuonti Vintikkiin. Siinä kaikki!

Soita tai tule käymään Vintikissä. kerromme lisää. 

Myyntituotteiden esillelaitto kirpputorilla

Pitkä matka Rovaniemelle ei ole enää este saada tavarat myyntiin Vintikin kirpputorille. Varaat vain haluamallesi myyntijaksolle pöydän. Lähetämme sinulle hintatarrat postissa. Sinun tehtäväsi on hinnoitella myyntiin laitettavat tavarat. Postita paketti tai lähetä se Matkahuollossa Rovaniemelle.

Vintikki huolehtii tavaroiden esillelaitosta sekä muutenkin vastaa pöytäsi siisteydestä.

Myyntijakson jälkeen Vintikki tilittää myyntitulot ilmoittamallesi tilille. Myymättä jääneet tavarat voidaan sopimuksen mukaan luovuttaa takaisin tuotteiden omistajalle, tai voimme huolehtia lopputavaroista ilman lisäkustannuksia.

Maksat vain normaalin paikkavuokramaksun, hintalappu-arkit kulutuksen mukaan, ja tavaroiden noudosta sekä esillelaitosta 10 euron kulukorvauksen (per toimitus).

Kiinnostuitko? Ota yhteys Vintikkiin joko yhteydenottolomakkeella tai soita 040 - 179 32 54 tai 040 - 179 32 54