Ajankohtaista ja tapahtumat

JOULUN JA VUODENVAIHTEEN AUKIOLOAJAT

Olemme avoinna seuraavasti:

Su 23.12.                         klo  12 - 15

Ma 24.12. - Ke 26.12.      Vintikki kiinni

Ma 31.12.                         klo  10 - 16

Ti     1.1.2019                  Vintikki kiinni

Muut päivät olemme avoinna normaaliin tapaan.

Toivotamme asiakkaillemme hyvää Joulua ja menetyksellistä Uutta Vuotta 2019! 

VINTIKIN JOULULAHJA KIRPPISFANEILLE!!

Tarjoamme asiakkaillemme kirppispöydän joululahjahintaan! 

14 MYYNTIPÄIVÄÄ   VAIN 35 EUROA!!

(Ajalla 17.12.2018  - 7.1.2019)

Tartu tarjoukseen, ja varaa heti myyntipöytä!

Vintikki halpuutti kirppispöytien vuokrahintoja. Iso myyntipöytä nyt vain 32,- viikko (kun maksat vuokran ennen myynnin alkamista)

Kierrätys on järkevä teko, niinpä haluamme madaltaa kynnystä muun muassa alentamalla kirppispöytien vuokrahintoja. Yleiset kustannukset, palkat ym. ovat tietysti vuosien mittaan nousseet, mutta tehostamalla toimintojamme, voimme laskea myyntipöytien vuokrahinnat  vuoden 2013 tasolle. Uusien, alennettujen hintojen myötä uskomme, että useampi kuluttaja on halukkaampi vuokraamaan pöydän, ja muuttamaan tarpeettoman tavaransa rahaksi.

Kierrätys kannattaa - tee hyvä teko

Muutoksia kirpputorin myyntipöydän 1. täyttöaikaan sekä tyhjennykseen sunnuntaisin.

Tammikuun alusta lukien kirpputorin myyntipöydän 1. täyttö tapahtuu arkisin (ma-pe) joko ensimmäisen myyntipäivää edeltävänä iltana klo 18-18.30, ja sunnuntaisin klo 15-15.30. Pöydän täytön voi tehdä myös myyntipäivän aamuna ennen liikkeen avaamista, esimerkiksi klo 9-10.

Mikäli myyntiaika päättyy sunnuntaina, pöytä pitää tyhjentää myyntitavaroista viimeistään klo 14.45 mennessä.

Finn-Rent autovuokraamo avattu

Mikä onkaan sen helpompaa kuin vuokrata auto silloin kun tulee tilapäinen tarve liikkua tai kuljettaa tavaraa paikasta toiseen. Finn-Rent autovuokraamon autovalikoimasta löytyy eri koko luokan autoja aina pienistä autoista tila-autoihin, minibusseihin tai pakettiautoihin. Autot ovat joko uusia tai hyvin vähän ajettuja malleja.  Varaukset ja hinnat selviävät http://www.finnrent.fi/ sivuilta. Auton voimme toimittaa kaupunkialueella asiakkaalle kotiin, hotelliin, tai sen voi noutaa Vintikistä Varastotie 2.

Lisätietoja

0400 148 917

Myös Vintikin arvotavaroiden myyntihalli avattu

Hienoja lasitavaroita, kotimaisia hopeakoruja, kauniita koriste-esineitä, arvokkaita tauluja, laadukkaita mattoja ja monia muita vintage-tuotteita on nyt tarjolla Vintikin arvotarvaroiden hallissa. Onko sinulla vintage-myytävää?... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 Seuraava »