Ajankohtaista ja tapahtumat

Vintikki halpuutti kirppispöytien vuokrahintoja. Iso myyntipöytä nyt vain 34,- viikko (kun maksat vuokran ennen myynnin alkamista)

Kierrätys on järkevä teko, niinpä haluamme madaltaa kynnystä muun muassa alentamalla kirppispöytien vuokrahintoja. Yleiset kustannukset, palkat ym. ovat tietysti vuosien mittaan nousseet, mutta tehostamalla toimintojamme, voimme laskea myyntipöytien vuokrahinnat  vuoden 2013 tasolle. Uusien, alennettujen hintojen myötä uskomme, että useampi kuluttaja on halukkaampi vuokraamaan pöydän, ja muuttamaan tarpeettoman tavaransa rahaksi.

Kierrätys kannattaa - tee hyvä teko

Muutoksia kirpputorin myyntipöydän 1. täyttöaikaan sekä tyhjennykseen sunnuntaisin.

Tammikuun alusta lukien kirpputorin myyntipöydän 1. täyttö tapahtuu arkisin (ma-pe) joko ensimmäisen myyntipäivää edeltävänä iltana klo 18-18.30, ja sunnuntaisin klo 15-15.30. Pöydän täytön voi tehdä myös myyntipäivän aamuna ennen liikkeen avaamista, esimerkiksi klo 9-10.

Mikäli myyntiaika päättyy sunnuntaina, pöytä pitää tyhjentää myyntitavaroista viimeistään klo 14.45 mennessä.

Finn-Rent autovuokraamo avattu

Mikä onkaan sen helpompaa kuin vuokrata auto silloin kun tulee tilapäinen tarve liikkua tai kuljettaa tavaraa paikasta toiseen. Finn-Rent autovuokraamon autovalikoimasta löytyy eri koko luokan autoja aina pienistä autoista tila-autoihin, minibusseihin tai pakettiautoihin. Autot ovat joko uusia tai hyvin vähän ajettuja malleja.  Varaukset ja hinnat selviävät http://www.finnrent.fi/ sivuilta. Auton voimme toimittaa kaupunkialueella asiakkaalle kotiin, hotelliin, tai sen voi noutaa Vintikistä Varastotie 2.

Lisätietoja

0400 148 917

Rovaniemen kaupungin vanha edustusastiasto

Seppo Salo

Suuren kiinnostuksen saanut Rovaniemen kaupungin vanhalla vaakunalla varustettu astiasto on päätetty myydä pienemmissä erissä niistä kiinnostuneille henkilöille. Hinnat: Kahvikuppi+tassi+pullalautanen yht. 25,- /... Lue lisää »

Vakautus Pantti Oy Lapin toimipiste löytyy nyt Vintikistä

Aiemmin Lapissa on jouduttu matkaamaan Ouluun asti saadakseen panttilainaa, joten Lapin Pantin toimipiste Rovaniemellä on merkittävä maantieteellinen parannus Suomen panttilainaverkostossa.  Panttilaina mahdollistaa lainaamisen... Lue lisää »

Ostamme kultaa sekä hopeaa!

Tuo meille tarpeettomat kultakorusi ja hopeaesineet. Ne voivat olla jopa rikkinäisiä, pari puolia jne.  Maksamme huippuhinnan riippuen kunkin päivän kullan maailman markkinahinnasta. Arvioimme ne ilmaiseksi Saat rahat tilillesi... Lue lisää »

Vintikin löydöt

Vintikin valikoimaa on laajennettu vanhoilla huonekaluilla. Huonekaluhallista löydät senkkejä, vitriinejä, vaatekaappeja, ruokapöytiä tuoleineen sekä erilaisia sohvakalusteita. Lisäksi Vintikissä on myynnissä Eero Aarnion Askolle... Lue lisää »

Uutta palvelua Vintikin kirppiksellä

Tavarasi myyntiin kirpputorille ilman kuluja!  Jos olet kiireinen eikä sinulla ole aikaa "juosta" kirppikselle siistimässä myyntipöytää, niin voit sopia kanssamme ns. provikkapöytäsopimuksen. Toimitat vain myytävät... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 Seuraava »