Ajankohtaista ja tapahtumat

Kesälauantaisin Vintikin ovet sulkeutuvat klo 15 ja Lapin Pantti on suljettu.

Perinteiseen tapaan suljemme ovet kesälauantaisin (9.6. - 4.8.) klo 15.00.  Normaali lauantain aukioloaika on klo 10-16. 

Lapin Pantti on kesälauantaisin suljettu.

Näin meilläkin on pieni mahdollisuus nauttia Lapin lyhyestä, mutta toivottavasti kauniista kesästä.

Hyvää kesää toivottaen ja tapaamisiin Vintikissä.

Vintikki halpuutti kirppispöytien vuokrahintoja. Iso myyntipöytä nyt vain 32,- viikko (kun maksat vuokran ennen myynnin alkamista)

Kierrätys on järkevä teko, niinpä haluamme madaltaa kynnystä muun muassa alentamalla kirppispöytien vuokrahintoja. Yleiset kustannukset, palkat ym. ovat tietysti vuosien mittaan nousseet, mutta tehostamalla toimintojamme, voimme laskea myyntipöytien vuokrahinnat  vuoden 2013 tasolle. Uusien, alennettujen hintojen myötä uskomme, että useampi kuluttaja on halukkaampi vuokraamaan pöydän, ja muuttamaan tarpeettoman tavaransa rahaksi.

Kierrätys kannattaa - tee hyvä teko

Muutoksia kirpputorin myyntipöydän 1. täyttöaikaan sekä tyhjennykseen sunnuntaisin.

Tammikuun alusta lukien kirpputorin myyntipöydän 1. täyttö tapahtuu arkisin (ma-pe) joko ensimmäisen myyntipäivää edeltävänä iltana klo 18-18.30, ja sunnuntaisin klo 15-15.30. Pöydän täytön voi tehdä myös myyntipäivän aamuna ennen liikkeen avaamista, esimerkiksi klo 9-10.

Mikäli myyntiaika päättyy sunnuntaina, pöytä pitää tyhjentää myyntitavaroista viimeistään klo 14.45 mennessä.

Finn-Rent autovuokraamo avattu

Mikä onkaan sen helpompaa kuin vuokrata auto silloin kun tulee tilapäinen tarve liikkua tai kuljettaa tavaraa paikasta toiseen. Finn-Rent autovuokraamon autovalikoimasta löytyy eri koko luokan autoja aina pienistä autoista tila-autoihin, minibusseihin tai pakettiautoihin. Autot ovat joko uusia tai hyvin vähän ajettuja malleja.  Varaukset ja hinnat selviävät http://www.finnrent.fi/ sivuilta. Auton voimme toimittaa kaupunkialueella asiakkaalle kotiin, hotelliin, tai sen voi noutaa Vintikistä Varastotie 2.

Lisätietoja

0400 148 917

Claara pesulassa Raahessa syttyi tulipalo 4.-5.10.2018 välisenä yönä.

Claara

Kaikki laitoksen sisällä olleet tekstiilit, matot ym. ovat kärsineet savuvahinkoja. Vakuutusyhtiön ohjeiden mukaan kaikki pesuun toimitetut materiaalit mm. matot ovat siirretty väliaikaiseen varastoon. Pesula tullaan käynnistämään uudelleen... Lue lisää »

Vakautus Pantti Oy Lapin toimipiste löytyy nyt Vintikistä

Aiemmin Lapissa on jouduttu matkaamaan Ouluun asti saadakseen panttilainaa, joten Lapin Pantin toimipiste Rovaniemellä on merkittävä maantieteellinen parannus Suomen panttilainaverkostossa.  Panttilaina mahdollistaa lainaamisen... Lue lisää »

Ostamme kultaa sekä hopeaa!

Tuo meille tarpeettomat kultakorusi ja hopeaesineet. Ne voivat olla jopa rikkinäisiä, pari puolia jne.  Maksamme huippuhinnan riippuen kunkin päivän kullan maailman markkinahinnasta. Arvioimme ne ilmaiseksi Saat rahat tilillesi... Lue lisää »

Vintikin löydöt

Vintikin valikoimaa on laajennettu vanhoilla huonekaluilla. Huonekaluhallista löydät senkkejä, vitriinejä, vaatekaappeja, ruokapöytiä tuoleineen sekä erilaisia sohvakalusteita. Lisäksi Vintikissä on myynnissä Eero Aarnion Askolle... Lue lisää »

Uutta palvelua Vintikin kirppiksellä

Tavarasi myyntiin kirpputorille ilman kuluja!  Jos olet kiireinen eikä sinulla ole aikaa "juosta" kirppikselle siistimässä myyntipöytää, niin voit sopia kanssamme ns. provikkapöytäsopimuksen. Toimitat vain myytävät... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 Seuraava »