Ajankohtaista ja tapahtumat

PANTTIHUUTOKAUPPA 11.11.2017 VINTIKISSÄ

Lapin Pantin seuraava panttihuutokauppa pidetään lauantaina 11. marraskuuta. Tarkemmat tiedot huutokauppaan tulevista tavaroista julkaistaan myöhemmin, kuten myös huutokaupan alkamisaika.

Vintikin perinteinen "Kymppi-päivä" tiistaina 10.10.

Tiistaina Vintikissä on pidennetty aukioloaika. Ovet ovat avoinna aamukymmenestä iltakymmeneen.  Tarjolla tapahtumia, arvontaa,  tuote-esittelyä ja Lapin Pantin kautta aikain ensimmäinen panttihuutokauppa!

Panttihuutokaupassa huudettavana timantti- ja kultasormuksia, kelloja, polkupyöriä, työkoneita ja paljon muuta. Kaikki tavarat on hyväkuntoisia ja laadukkaita esineitä. Huutokauppa alkaa klo 16.30.  Huudettavat tavarat nähtävissä Vintikissä torstaista 5.10. lähtien. Lista huutokaupattavista tavaroista löytyy osoitteesta www.lapinpantti.com. Voit ladata luettelon myös tästä

Värisilmän väki antaa sisustusvinkkejä kotisi pieneen ja isompaan tuunaukseen. Tule juttusille!

Arvonnassa sinulla on mahdollisuus voittaa  uusi BMW päiväksi käyttöösi. Tule myymälään täyttämään kilpailulipuke.

Kymppi-päivän kunniaksi talo täynnä 10-tarjouksia. Muun muassa 24 kpl AA tai AAA paristoboxi hintaa 7,90 / boxi.

Finn-Rent autovuokraamo avattu

Mikä onkaan sen helpompaa kuin vuokrata auto silloin kun tulee tilapäinen tarve liikkua tai kuljettaa tavaraa paikasta toiseen. Finn-Rent autovuokraamon autovalikoimasta löytyy eri koko luokan autoja aina pienistä autoista tila-autoihin, minibusseihin tai pakettiautoihin. Autot ovat joko uusia tai hyvin vähän ajettuja malleja.  Varaukset ja hinnat selviävät http://www.finnrent.fi/ sivuilta. Auton voimme toimittaa kaupunkialueella asiakkaalle kotiin, hotelliin, tai sen voi noutaa Vintikistä Varastotie 2.

Lisätietoja

0400 148 917

Vakautus Pantti Oy Lapin toimipiste löytyy nyt Vintikistä

Aiemmin Lapissa on jouduttu matkaamaan Ouluun asti saadakseen panttilainaa, joten Lapin Pantin toimipiste Rovaniemellä on merkittävä maantieteellinen parannus Suomen panttilainaverkostossa.  Panttilaina mahdollistaa lainaamisen... Lue lisää »

Ostamme kultaa sekä hopeaa!

Tuo meille tarpeettomat kultakorusi ja hopeaesineet. Ne voivat olla jopa rikkinäisiä, pari puolia jne.  Maksamme huippuhinnan riippuen kunkin päivän kullan maailman markkinahinnasta. Arvioimme ne ilmaiseksi Saat rahat tilillesi... Lue lisää »

Vintikin löydöt

Vintikin valikoimaa on laajennettu vanhoilla huonekaluilla. Huonekaluhallista löydät senkkejä, vitriinejä, vaatekaappeja, ruokapöytiä tuoleineen sekä erilaisia sohvakalusteita. Lisäksi Vintikissä on myynnissä Eero Aarnion Askolle... Lue lisää »

Uutta palvelua Vintikin kirppiksellä

Tavarasi myyntiin kirpputorille ilman kuluja!  Jos olet kiireinen eikä sinulla ole aikaa "juosta" kirppikselle siistimässä myyntipöytää, niin voit sopia kanssamme ns. provikkapöytäsopimuksen. Toimitat vain myytävät... Lue lisää »

Myös Vintikin arvotavaroiden myyntihalli avattu

Hienoja lasitavaroita, kotimaisia hopeakoruja, kauniita koriste-esineitä, arvokkaita tauluja, laadukkaita mattoja ja monia muita vintage-tuotteita on nyt tarjolla Vintikin arvotarvaroiden hallissa. Onko sinulla vintage-myytävää?... Lue lisää »