Arvo- ja keräilytavaran myyntipalvelu on tarkoitettu niille joilla on varastossaan tavallista kirpputoritavaraa arvokkaampia esineitä, kuten koruja, kelloja ja lasitavaraa.

 

Vintikissä asioi kuukausittain yli 10.000 ihmistä, ja tuotteen myyntiä tukee verkkokauppamme. Maksat vain välityspalkkion toteutuneesta kauppahinnasta sekä pienen säilytysmaksun. 

Vintikin itsepalvelukirpputori on Lapin suurimpia ellei suurin. Avarassa ja valoisassa, yli 1000m2 hallissa, on 200 myyntipöytää. Erilaiset pöytämallit tarjoavat hyvät puitteet myytävien tekstiilien taikka kodin pientavaroiden esillelaitolle.

 

Kirpputorilta voit vuokrata myyntipöydän joko määräajaksi, taikka sopia kanssamme täydenpalvelun paketin ns. provikkapöydän. Vain tavaroiden kerääminen,
ei kuluja.

Nyt voit ostaa VerkkoVintikistä samoja tuotteita jotka ovat Vintikin kauppapaikassa myynnissä. Verkosta ostaminen on helppoa, nopeaa ja ilman jonotusta, vuorokauden ajasta riippumatta. Verkkokaupastamme löydät antiikkia, vintagea, astioita, kelloja, huonekaluja ja monia muita tuoteryhmiä. Ostaminen on turvallista ja sinulla on myös palautusoikeus.

Lisää tietoa arvotavaramyynnistä

Lisää tietoa kirpputoripalvelusta

Lisää tietoa Verkkokaupasta

Ajankohtaista

KOMEROT, VARASTOT TÄYNNÄ TAVARAA - EI KUITENKAAN AIKAA VIEDÄ KIRPPIKSELLE MYYNTIIN?

Tuttua eikö totta? Vuosien mittaan varastoihin kertyy monenlaista kodintavaraa talteen. Lopulta huomaat että eipä niillä taida olla sinulle käyttöä. Mutta jollekin toiselle niistä voi olla hyötyä, ja joka on valmis ostamaan jotakin niistä.

 

Vintikistä sinulla on mahdollisuus saada palvelua joka auttaa pääsemään eroon tarpeettomasta tavarasta, ja saatpa vielä niistä myyntituloja.

 

Meillä on kysyntää mm. kodintavaroista, lasten peleistä, leluista, sisustustavaroista, kirjoista melkein mistä vain. Jos sinulla on lojuu nurkissa sinulle tarpeetonta, mutta hyväkuntoista tavaraa, eikä sinulla ole aikaa touhuta niitä itse kirppikselle myyntiin, niin ota meihin yhteyttä. 

 

Voimme huolehtia sinun puolestasi kaiken -hinnoittelun, esillelaiton, jopa tarvittaessa tavaroiden noudon. Myyntitulot jaetaan sopimuksen mukaan (pääsääntöisesti 50-50). Sinulle ei tule mitään kuluja. 

 

Lisätietoja saat Vintikistä tai soita 040-179 3254

 

REMU AALTOSEN ROCK'N RETRO TAVARAT VINTIKISSÄ 14.2.2014 ALKAEN! 

Vintikissä myyntiin tuleva Remu Private Collection on rock'n retro -henkinen kirppistavarakokoelma, jonka kaikki tuotteet Remu Aaltonen on itse kirppiksiltä mukaansa poiminut. Ne on nyt tuotu Vintikkiin, Rovaniemelle suoraan Remun kotoa ja ullakolta, Porvoosta!

 

Vintikkiin rakennetaan Remulle ja ja Hurriganes-yhtyeelle omistettu oma Ganes nurkkaus, jossa myyntituotteiden lisäksi on nähtävänä lainaksi saatuja Remun henkilökohtaisia muistoesineitä ja aarteita.

 

Useat Remun henkilökohtaiset, muistoja herättävät tavarat tullaan myymään tarjousten perusteella.

Huuto.net sivuilla osoitteessa 

www.huuto.net/kauppa/vintikki

löydät kulloinkin huudettavat tuotteet.

 

Lista huudettavista tuotteista löydät oheisesta linkistä. (lista) 

 

Remun kanssa solmitun yhteistyö-sopimuksen kruunaa Remun ja Hurriganesin hovikuvaajana tunnetun valokuvaaja Henrik Schüttin ainutlaatuisten valokuvataulujen myyntinäyttely.

Vintikin vinyylilevyjen tarjonta kasvaa!

Rock-ikonin kirppiskokoelman myötä Vintikki laajentaa myös myyntiin tulevien kotimaisten ja ulkomaisten nk. lp-levyjen,vinyylilevyjen määrää ja laatua huomattavasti! Myyntiin on tulossa yksi Suomen suurimmista yksityisistä vinyylilevykokoelmista.

Lapin Kansan artikkeli 7.2.14 

Katso Remun videotervehdys

 

 

 

Radio Kajaus kuuluu myös Rovaniemellä!

Helmikuusta 2013 lähtien on Rovaniemen, Tervolan ja Ranuan alueella kuulunut kanavalla 99.5 MHz Radio Kajaus. 

Ohjelmarakenne koostuu monipuolisesta iskelmä-, tanssi- ja popmusiikista sekä valtakunnallista että paikallisista uutisista.

Radio Kajaus mukana Vintikin Kierrätysmarkkinoilla 10.-12.10.2013

Klikkaa logoa niin pääset Radio Kajauksen sivulle ja voit jopa kuunnella lähetystä netin kautta.

Ostamme kultaa

Tuo meille arvioitavaksi sinulle tarpeettomat kultakorut. Saat koruistasi kilpailukykyisen hinnan (päivän kurssin mukaan) joko tilillesi tai suoraan käteen.

 

 

 Näytä suurempi kartta

 

Vintikki on Suomen Yrittäjät ry:n jäsenyritys