Arvo- ja keräilytavaran myyntipalvelu on tarkoitettu niille joilla on varastossaan tavallista kirpputoritavaraa arvokkaampia esineitä, kuten koruja, kelloja ja lasitavaraa.

 

Vintikissä asioi kuukausittain yli 10.000 ihmistä, ja tuotteen myyntiä tukee verkkokauppamme. Maksat vain välityspalkkion toteutuneesta kauppahinnasta sekä pienen säilytysmaksun. 

Vintikin itsepalvelukirpputori on Lapin suurimpia ellei suurin. Avarassa ja valoisassa, yli 1000m2 hallissa, on 200 myyntipöytää. Erilaiset pöytämallit tarjoavat hyvät puitteet myytävien tekstiilien taikka kodin pientavaroiden esillelaitolle.

 

Kirpputorilta voit vuokrata myyntipöydän joko määräajaksi, taikka sopia kanssamme täydenpalvelun paketin ns. provikkapöydän. Vain tavaroiden kerääminen,
ei kuluja.

Nyt voit ostaa VerkkoVintikistä samoja tuotteita jotka ovat Vintikin kauppapaikassa myynnissä. Verkosta ostaminen on helppoa, nopeaa ja ilman jonotusta, vuorokauden ajasta riippumatta. Verkkokaupastamme löydät antiikkia, vintagea, astioita, kelloja, huonekaluja ja monia muita tuoteryhmiä. Ostaminen on turvallista ja sinulla on myös palautusoikeus.

Lisää tietoa arvotavaramyynnistä

Lisää tietoa kirpputoripalvelusta

Lisää tietoa Verkkokaupasta

Ajankohtaista

JUHANNUKSEN AUKIOLOAJAT

Torstaina 23.6.     klo 10 - 16 (poikkeava aika)

Perjantaina 24.6.  suljettu

Lauantaina 25.6.  suljettu

Sunnuntaina 26.6 suljettu


Maanantaina 27.6. avaamme ovet jälleen klo 10.

Hyvää Juhannusta!

 

VINTIKKI SULKEE KESÄLAUANTAISIN OVET KLO 15 

Kesälauantaisin, 4.6. - 30.7.2016 välisenä aikana, suljemme klo 15!

Aukioloajat kesäaikana:

Ma - pe   klo 10 - 18

La           klo 10 - 15 (4.6-30.7.16)

Su           klo 12 - 15

 

ONGELMANA TURHAT TAVARAT?

Kaapit, komerot ja varastot täynnä tavaraa, eikä niille tunnu olevan mitään käyttöä. Kuulostaako tutulta?

Meillä on sinulle ehdotus. Myy tarpeettomat tavarat pois. Vintikistä saat apua niiden realisoimiseksi.


Vaihtoehtoja löytyy useita, tässä muutama:


1.  VUOKRAA KIRPPISPÖYTÄ VINTIKISTÄ                Meiltä löydät tarpeittesi mukaisen myyntipöydän. Pöydän voit vuokrata viikoksi tai vaikka kuukaudeksi, ihan kuinka haluat. Hinnoittele tuotteet, ja tuo niitä myyntiin säännöllisin väliajoin. Samalla voit siistiä myyntipöytääsi. Hyvin esilläolevat tuotteet helpottavat ostavaa asiakasta löytämään hakemaansa.2.   TUO MEILLE TAVARAT, NIIN HOIDAMME LOPUT  Mikäli sinulla ei ole aikaa, tai mahdollisuutta hoitaa itse kirppispöytää, niin voimme tehdä puolestasi hinnoittelun, esillelaiton sekä pöydän siistimisen. Edellytyksenä että tavaralla on riittävästi, ja sillä on kysyntää. Palvelupöydän provisio on 50% myyntituloista, ei muita kuluja.


3.     JOS KYSEESSÄ ON ARVOESINEET, TUO NE MEILLE MYYNTITILILLE                                       Arvoesineet sijoitetaan niille varatuille paikoille. Kuvaamme ne tarvittaessa, ja laitamme myyntiin myös nettiin.

Toteutuneesta kaupasta veloitamme 25% provision (+alv24%) myyntipalkkion. Ei muita kuluja.

 

KUOLINPESÄN TAI KODIN IRTAIMISTON REALISOINTI


Autamme asiakasta irtaimiston myynnissä. Lajittelemme myytäväksi kelpaavat tavarat ja mahdollisesti kierrätykseen vietävät tavarat. Tarvittaessa kuljetamme myyntitavarat Vintikkiin, huolehdimme jopa loppusiivouksesta sopimuksen mukaan.


JOS KIINNOSTUIT YLLÄMAINITUISTA PALVELUISTA, SOITA TAI TULE KÄYMÄÄN, NIIN KERROMME LISÄÄ. VOIMME MYÖS TULLA SOPIMUKSEN MUKAAN ASIAKKAAN LUOKSE.


 

VINTIKISTÄ NYT MYÖS MATTOPESUPALVELUA

Voit tuoda meille räsy- ja laakamatot pestäväksi.

Matot pestään vesipesuna erikseen sitä tarkoitusta varten tehdyllä pesulinjalla. Puhtaat, raikkaat matot takaa kokenut raahelainen pesula Claara. Ja millä hinnalla, vieläpä maton koosta riippumattta.

 

Kun tuot meille matot pesuun ennen lauantaita, saat ne puhtaina takaisin seuraavana lauantaina.

 

MATTOPESUHINNASTO:

 

Räsymatto          12,00  kpl

Laakamatto        22,00   kpl

 

 

 

Vintikin tv-mainos

 

KOMEROT, VARASTOT TÄYNNÄ TAVARAA - EI KUITENKAAN AIKAA VIEDÄ KIRPPIKSELLE MYYNTIIN?

Tuttua eikö totta? Vuosien mittaan varastoihin kertyy monenlaista kodintavaraa talteen. Lopulta huomaat että eipä niillä taida olla sinulle käyttöä. Mutta jollekin toiselle niistä voi olla hyötyä, ja joka on valmis ostamaan jotakin niistä.

 

Vintikistä sinulla on mahdollisuus saada palvelua joka auttaa pääsemään eroon tarpeettomasta tavarasta, ja saatpa vielä niistä myyntituloja.

 

Meillä on kysyntää mm. kodintavaroista, lasten peleistä, leluista, sisustustavaroista, kirjoista melkein mistä vain. Jos sinulla on lojuu nurkissa sinulle tarpeetonta, mutta hyväkuntoista tavaraa, eikä sinulla ole aikaa touhuta niitä itse kirppikselle myyntiin, niin ota meihin yhteyttä. 

 

Voimme huolehtia sinun puolestasi kaiken -hinnoittelun, esillelaiton, jopa tarvittaessa tavaroiden noudon. Myyntitulot jaetaan sopimuksen mukaan (pääsääntöisesti 50-50). Sinulle ei tule mitään kuluja. 

 

Lisätietoja saat Vintikistä tai soita 040-179 3254

Klikkaa tästä realisointipalveluesitteeseen.

 

 

.

Ostamme kultaa

Tuo meille arvioitavaksi sinulle tarpeettomat kultakorut. Saat koruistasi kilpailukykyisen hinnan (päivän kurssin mukaan) joko tilillesi tai suoraan käteen.

 

 

 Näytä suurempi kartta

 

Vintikki on Suomen Yrittäjät ry:n jäsenyritys